ÁJINIYAZ ShÍǴARMALARÍN OQÍTÍWDA INNOVACION TEXNOLOGIYALARDAN PAYDALANÍW - Sársenbaev, Q.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada atoqli qoraqalpoq shoiri Ajiniyoz ijodini o‘qitishga innovatsion yondashuvning samaradorligi haqida ilmiy xulosalar keltirilgan. Asosan shoirning ijodini «Akvarium» texnologiyasidan foydalanishning avzalliklari haqida fikr yuritilgan.