РАҲБАР ҚОБИЛИЯТИНИНГ ПСИХОЛОГИК ТАФСИФИ - Сапаров, Ш.Б. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ушбу мақолада рахбар ходимларнинг бошқарув жараёнинда зарур бўлган қобилиятларнинг, психологик хусусиятлари таҳлил қилинади ва уларни ривожлантириш ва такомиллаштириш бўйича амалий тавсиялар кўриб чиқилади.