ZAMANAGÓY DÁSTÚRLEW TILLERI JÁRDEMINDE MOBIL QOSÍMSHALAR JARATÍW METODIKASÍ - Qunnazarov, A.Q. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Bu maqolada zamonaviy dasturlash tillari va turlari, ularning dunyo miqyosidagi reytingi, Python, Java dasturlash tillarida mobil ilovalar yaratish, mobil ilovalar yaratishga qo‘yiladigan talablar berilgan.