ELEKTRON TÁLIM ORTALÍǴÍNDA INFORMATIKA KURSÍN OQÍTÍWDÍŃ ÚZLIKSIZ SISTEMASÍ HÁM ONÍŃ MAZMUNÍ - Kenesbayev, A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada informatika kursini o‘qitishning uzluksiz tizimida elektron resurslardan foydalanish va yaratish haqida so‘z boradi. Maqola asosan ta’limni raqamlashtirish va uning ta’limda za’rurligi haqidagi so‘zlarni o‘z ishiga oladi.