INFORMATIKA PÁNINEN ELEKTRON OQÍW QOLLANBALARDÍ JARATÍWǴA QOYÍLATUǴÍN TALAPLAR HÁM JARATÍW BASQÍSHLARÍ - Kazbekova, E. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada elektron o‘quv qo‘llanmalarni yaratishga qo‘yiladigan talablar va me’zonlar haqida so‘z boradi. Maqola asosan ta’limni raqamlashtirish va ta’limda elektron o‘quv qo‘llanmalarni qo‘llash za’rurligi haqidagi masalalarni o‘z ishiga oladi.