IMPORTANCE OF INTEGRATING INTERCULTURAL COMPETENCE INTO ENGLISH LANGUAGE TEACHING - Arzieva, B.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada lingvistik va madaniy yondashuvni amalga oshirish asosida ingliz tilini o‘qitishga madaniyatlararo kompetentsiyani integratsiyalash haqida so‘z boradi. Ushbu maqola madaniyatni o‘z til darslariga muammosiz integratsiya qilishni istagan o‘qituvchilar uchun amaliy maslahatlarga texnologiyadan foydalanib, inklyuziv madaniy tajribalar uchun inklyuziv va samarali til o‘rganish muhitini yaratadi va talabalarga madaniyatlar o‘rtasida ishonchli muloqot qilish imkoniyatini berishga asoslangan.