BOLAJAQ FIZIKA OQÍTÍWSHÍLARÍNÍŃ METODIKALÍQ TAYARLÍǴÍN JETILISTIRIW FAKTORLARÍ - Isakova, M.I. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Bu maqolada PISA xalqaro baholash dasturi bo‘yicha bo‘lajak fizika o‘qituvchilarining bilimlarini oshirishga, ya’ni o‘quv jarayonida innovatsion texnologiyalarni qo‘llash orqali ularning metodik tayyorgarligini takomillashtirish faktorlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.