LINGVISTIKADA «KONCEPT» TÚSINIGI - Muratbaeva, U.T. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada "kontsept" tushunchasining kognitiv lingvistikada lingvokulturologiyaning birligi sifatida qaralib, termin haqida ko‘pgina tadqiqotchilarning turli hil yunalishlarda olib borgan tadqiqot ishlari talqinga olingan.