СЕЛЬСКОЕ ХОЗЯЙСТВО КАРАКАЛПАКСТАНА В 1985-1990 гг. ЧАСТЬ I. ПРОЦЕССЫ ФОРМИРОВАНИЯ НОВЫХ ЭКОНОМИЧЕСКИХ ОТНОШЕНИЙ - Сарыбаев, М.К. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada XX asr 80-yillarining ikkinchi yarmida Qoraqalpog‘iston qishloq xujaligida yangi iqtisodiy munosabatlarni shakllantirish jarayoni ochib berildi.