IQLIMINING INSON SALOMATLIGIGA TA’SIRI (Surxondaryo viloyati misolida) - Abdimo‘minov, T.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada Surxondaryo viloyati iqlimining inson salomatligiga ta’siri tahliliy xulosalar asosida baholangan.