QORAQALPOG‘ISTON RESPUBLIKASI SHAROITIDA ZIZIPHUS JUJUBA MILL., O‘SIMLIGINING INTRODUKSIYASI - Azilova, U.T.; Ajiev, A.B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada Qoraqalpog’iston Respublikasiga Ziziphus jujuba Mill., ni introduksiya qilishning maqsadi, vazifasi va uni yetishtirishning iqtisodiy ahamiyati, dala sharoitida o‘stirish usullari bо‘yicha tahlillar o‘lib borilgan. Unabi mevasining ko‘pgina shivobaxsh xususiyatlari keltirib o‘tilgan.