KUCHSIZ YAQINLASHISH USULIDAN FOYDALANIB BYURGERS TIPIDAGI BIR O‘LCHOVLI TENGLAMALAR SISTEMASI YECHIMINING MAVJUDLIGI VA YAGONALIGINI ISBOTLASH - Uzoqov, Z.U.; Turdiev, U.Q. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ikki tezlikli gidrodinamikada paydo bo‘lgan Burgers tipidagi bir o‘lchovli tenglamalar tizimi uchun Koshi masalasi ko‘rib chiqildi. Bir o‘lchovli Burgers tipidagi tizim uchun Koshi masalasini yechimining mavjudligi va o‘ziga xosligi zaif approksimatsiya usuli bilan isbotlangan.