TENZORDÍŃ FIZIKADA QOLLANÍLÍWÍ - Tanirbergenov, S.A.; Reymova, D.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada tenzorlarning fizikada qullanilishi haqida masala koʻrib chiqilgan. Bu yerda jismning inersiya tenzorining xossasi va uning komponentlari haqida ma’lumot berilgan.