KOMPLEKS SANLARDÍŃ ELEKTROTEXNIKALÍQ MÁSELELERDI SHESHIWDE QOLLANÍWÍ - Kutlımuratov, B.; Xalknazarov, A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada elektrotexnik masalalarni yechishda kompleks sonlarning va Fure qatorlarining qo‘llanilishi keltirildi.