PSIXOLOGIYALÍQ OYÍNLAR HÁM OLAR JÁRDEMINDE SHAHS ÓZGESHELIKLERIN QÁLIPLESTIRIW USÍLLARÍ - Klıcheva, Z.P. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada bolalar va kattalar, bir biriga bo`lgan ishonch, munosabatlar, xamkorlik muhitni yaratish bo`yicha misollar keltirilgan. Shu maqsadda, moqolada maxsus tashkillashtirilgan psixologik treninglar, mashg`ulotlar va psixologik o`yinlar berilgan.