INFORMATIKA SABAQLARÍ SÍPAT NÁTIYJELIGIN ASÍRÍWDA MASHQALALÍ TÁLIM TEXNOLOGIYALARÍNAN PAYDALANÍW - Turmanov, Q.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada, informatika va axborot texnologiyalari darslarida o‘qitishning guruhli shakllarini qo‘llanish. Shuningdek, informatika va axborot texnologiyalari darslarida muammoli ta’lim texnologiyalaridan samarali foydalanish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.