STUDENT JASLARDA HÚJDANLÍ, ÁDEP-IKRAMLÍ QARÍM-KATNAS PAZÍYLETLERIN RAWAJLANDÍRÍW - Abdimuratov, P.S.; Seytanov, B.T. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada talabalarni ma’naviy va axloqiy tarbiyalashning mohiyati haqida so‘z yuritilib, insonni ijtimoiy qadriyat sifatida o‘rganish, ajdodlarimiz merosini boyitish va rivojlantirish yo‘llari tadqiq qilinadi.