QARAQALPAQ BALALAR OYÍN FOLKLORÍNÍŃ ETNOPEDAGOGIKALÍQ ÓZGESHELIKLERI - Biysenbaev, Q. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada qoraqalpoq xalq og‘zaki ijodiga, jumladan bolalar o‘yin folkloriga mansub o‘yin qo‘shiqlarining mustaqil janr sifatida tarbiyaviy jihatlari takidlab o‘tilgan. Shuningdek, bolalar o‘yin folklorining etnopedagogik xususiyatlari tahlil qilingan.