BOSHLANG‘ICH SINFLARDA O‘QUVCHILARNING O‘QISH SAVODXONLIGINI MATN TAHLILI ASOSIDA BAHOLASH - Abdurazakova, N. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada boshlang‘ich sinflarda o‘quvchilarning o‘qish savodxonligini matn tahlili asosida baholash tizimi yoritilgan.