SH.SEYITOV ROMANLARÍNDA METAFORALÍQ SÚWRETLEWDIŃ AYÍRÍM USÍLLARÍ - Sadenova, G.P. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada metaforik ma’no ko‘chish usullarining faol turlari, xususiyatlari va uning badiiy matnda ishlatilish mahorati qoraqalpoq xalqining mashhur yozuvchisi Shawdirbay Seyitovning nasriy asarlari misolida o‘rganilgan.