NAMANGAN WÁLAYATÍ KENAGAS QARAQALPAQLARÍ - Prekeeva, A.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqola Namangan viloyati Pop tumanidagi «Kenagas» qishloq fuqarolar yig‘inida yashovchi qoraqalpoqlarning kundalik hayoti, tarixi va shevasi masalalariga bag‘ishlangan.