Т.ҚАЙЫПБЕРГЕНОВТЫӉ ШЫҒАРМАЛАРЫНДА АПОСИОПЕЗАНЫӉ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Даўлетмуратова, Ҳ.Е. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада стилистик фигура сифатида маълум бўлган апосиопеза– яшириш ҳақида сўз юритилади. Унинг кўп функционал қўлланилишини маълум бир системалашган турларга ажратишга бағишладик.