INFORMACIYALÍQ JÁMIYET HÁM SHAXS RUWXÍY DÚNYASÍNÍŃ QÁLIPLESIWINIŃ ÓZ ARA BAYLANÍSLÍLÍǴÍ - Allambergenov, A.J. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Globallashuv jarayonida axborot texnologiyalarining rivojlanishida inson ma’naviy dunyosining shakllanishi va rivojlanishi ilmiy nazariy talqin etiladi.