LANDSHAFTLARNI QISHLOQ XO‘JALIK MAQSADLARIDA TADQIQ ETISHNING NAZARIY ASOSLARI - Yarashev, Q.S.; Xasanov, P.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Landshaftlarning qishloq xo’jalik maqsadlarida o‘rganishda tabiiy jarayonlarni ma‘lum bir ritmga solinishi dolzarb muammolarning yechimini topishda yordam beradi.