TRANSPORT GEOGRAFIYASIDA O‘RGANISH USULLARI - Niyazov, A.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada transport geografiyasida metodologiya masalasi, o‘rganishning umumiy va maxsus usullari, ularning o‘ziga xosliklari tahlil etilgan. Shu bilan birga o‘rganish usullarini fanga kiritgan olimlar, ular yondashuvlarining muhim jihatlariga to‘xtalib o‘tilgan.