ЧИГИТЛИ ПАХТАНИ САҚЛАШ ВА ИШЛАТИШ ҲОЛАТИ ВА ИСТИҚБОЛЛАРИ - Палуанов, Б.А. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада пахта ҳосилини териб олишни механизацилаш натижасида терилган чигитли пахтани сақлашда хориж технологияларини таҳлил қилган ҳолда ип йигириш учун сифатли тола олиш технологияларини яратиш ва жорий этиш бўйича тавсиялар берилган.