JASLARDÍ SHAŃARAQLÍQ TURMÍSQA TAYARLAWDA SHAŃARAQTAǴÍ ETNOPSIXOLOGIYALÍQ FUNKCIYANÍŃ ORNÍ - Suletbaeva, E.S. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada oilaning ijtimoiy-psixologik va etnopsixologik xususiyatlari va yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlashda etnopsixologik funktsiyaning ahamiyati tahlil qilinadi va oila etnik, shu jumladan etnopsixologik xususiyatlarini saqlab qolish, takomillashtirish va avloddan-avlodga o’tkazish haqida ma’lumotlar berilgan.