PEDAGOG KASBIY FAOLIYATIGA EMOTSIONAL INTELLEKTNING TA’SIRI - Iskandarov, N.Z. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada hozirgi kunda emotsional intellekt mavzusining dolzarbligi hamda uning pedagog shaxsining kasbiy faoliyatiga ta’siri haqida so‘z yuritilgan. Pedagog kasbiy faoliyatida emotsional intellektning ahamiyati va emotsional intellekt paydo bo‘lishining psixologik tavsiflari ochib berilgan.