HUQÍQÍY TÁRBIYANÍŃ JASLAR TÁRBIYASÍNDA ROLI - Yerejepov, M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada huquqıy tarbiya tushunchasi, maktab o’quvchilarida huquqiy tarbiyani shakllantirishda qabul qilinayotgan normativ hujjatlar va amalga oshirilishi zarur chora-tadbirlar xususida so’z yuritilgan.