«ANA TILI HÁM OQÍW SAWATLÍLÍǴÍ» VA «АНА ТІЛІ ЖӘНЕ ОҚУ САУАТТЫЛЫҒЫ» DARSLIKLARI ASOSIDA O‘QUVCHILAR SO‘Z BOYLIGINI OSHIRISH - Tuzikenova, J.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada qoraqalpoq va qozoq tilli boshlang‘ich sinflarining “Ona tili va o‘qish savodxonligi” darsliklari asosida o‘quvchilarning leksik kompetensiyasini shakllantirish masalasi haqida so‘z yuritilgan.