JAS ÁWLAD SANASÍNA RUWXÍY HÁM KÓRKEM ESTETIKANÍŃ JETISKENLIKLERIN SIŃDIRIW JOLLARÍ - Abdimuratov, P.S.; Seytanov, B.T. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada inson estetik his-tuyg‘ularining kechish jarayoni va ularga motivatsion harakat mexanizmlari haqida so‘z boradi.