DZYUDOSHÍLARDÍŃ SHÍNÍǴÍW PROCESINDE INNOVACIYALÍQ TEXNOLOGIYALARDÍ QOLLANÍW - Sultamuratov, Dj.; Qádirbaev, B.; Aytmuratova, B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada dzyudochilarning mashq jarayonida innovatsion texnologiyalrdan foydalanish samaradorligi o’rganib chiqilgan. Shuningdek, har bir sportchining individual holati va murabbiy mahoratinin oshirish masalalari tahlil qilingan. Mazkur tadqiqot natijalari dzyudo sportini nazariy va amaliy jihatdan rivojlantirishi, sportchilarning mahorati oshichiga hissa qo’shishi mumkin.