ОБУЧЕНИЕ ИДИОМАТИЧЕСКИМ ВЫРАЖЕНИЯМ АНГЛИЙСКОГО И УЗБЕКСКОГО ЯЗЫКОВ ЧЕРЕЗ СРАВНИТЕЛЬНЫЙ АНАЛИЗ - Калабаева, М.А. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada muallif o‘zbek va ingliz idiomalarini taqqoslaydi va tahlil qiladi. Ular orasidagi farqlar ikki xalqning madaniy-tarixiy tajribasi va turmush tarzi, shuningdek, ularning yashash sharoitlarining tabiiy-iqlim sharoitidagi farq bilan bog‘liq...