TEXNOLOGIYA SABAQLARÍNDA OQÍWSHÍLARDÍŃ ROBOTOTEXNIKA BOYÍNSHA BILIM HÁM KÓNLIKPELERIN RAWAJLANDÍRÍW TENDENCIYALARÍ - Baltabaev, J.O.; Shamuratova, T.J.; Kamilova, M.K. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablari texnologiya fanida zamonaviy yondashuvlar asosida o‘quvchilarning robototexnika bo‘yicha qiziqishlarini, bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirishning o‘ziga xos yo‘nalishlari bo‘yicha ma’lumotlar va tavsiyalar berilgan. Shuningdek, o‘quvchilarni sinfdan va maktabdan tashqari ishlarda robototexnika sohasi bo‘yicha kasb-hunarga yo‘naltirish ishlari ochib berilgan.