ANONIM XATLARDA NOADABIY LEKSIK UNSURLARNING VOQELANISH TURLARI VA XUSUSIYATLARI - Yoqubova, S. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Tilshunoslikda noadabiy leksik unsurlar qo‘llanilish doirasi chegaralangan leksika tarkibida o‘rganiladi. Ushbu guruh leksemalarining qo‘llanilish shakli, lingvistik tabiati xususida qator tadqiqotlar yaratilgan. Lingvistik ekspertizada noadabiy leksik unsur tushunchasi, uning roli va ahamiyati masalasi dolzarb. Maqolada lingvistik ekspertizada noadabiy leksik unsur, uning ahamiyati, shuningdek nutqda voqe’lanishiga doir faktorlar misollar asosida ko‘rsatiladi.