SAMARQAND VILOYATIDA AGROSANOAT KLASTERLARINI HUDUDIY JOYLASHUVI VA IXTISOSLASHUVI - Boboyev, Sh.X. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatidagi agrosanoat klasterlarini hududiy joylashuvi o‘rganilgan bo‘lib, unda viloyatdagi agrosanoat klasterlarining holati va tumanlar kesimidagi joylashuvi, mavjud klasterlarning turlari va agrosanoat klasterlar tarkibidagi fermer xo‘jaliklari, ularga biriktirilgan qishloq xo‘jaligi yerlari kabi muhim ma’lumotlar yoritilgan.