ШАХСНИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШНИНГ КОНСТРУКТИВ МОДЕЛИ - Хужаев, Ф.А. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада шахсни таҳлил қилишнинг конструктив модели тўғрисида назарий таҳлиллар баён қилинган. Айниқса, хориж олимларининг шахсни таҳлил қилишнинг конструктив модели борасидаги илмий қарашлари ва назариялари таҳлил қилинган.