TEACHING MATHEMATICS FOR JUNIOR SCHOOL CHILDREN IN DEVELOPING EDUCATION SYSTEM - Esbosinov, R.E. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga matematikani o‘qitishning yangi usullari yoritilgan va kerakli tavsiyalar berilgan.