ЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА АМАЛ ҚИЛИНАДИГАН Принциплар - Тажбенова, С.С. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ушбу мақолада бошланғич синф она тили дарсларида ўқувчиларининг саводхонлиги, нутқ маданияти, лингвистик компетенцияни шакллантириш ва лингвистик компетенциянинг моҳиятини очиб беришга қаратилган илмий изланишларнинг назарий асослари ёритилиб берилган.