QARAQALPAQ XALÍQ QOSÍQLARÍNÍŃ RAWAJLANÍWÍNDA KOMPOZITOR Ǵ.AMANIYAZOVTÍŃ TUTQAN ORNÍ - Eshbaeva, G. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada bastakor G‘.Amaniyozovning qoraqalpoq xalq qo‘shiqlari rivojidagi o‘rni va xalq hayoti bilan chambarchas bog‘liqligi ko‘rib chiqiladi.