TA’LIMNI INDIVIDUALLASHTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK ASOSLARI - Arzikulova, S.F. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada ta’limni individuallashtirish muammosi, individual ta’lim jarayonida kommunikativ jarayonlar, mustaqil ta’lim jarayoniga individual yondashuv, mustaqil ta’limni indiviudallashtirish, kredit-modul tizimi sharoitida ta’limni individuallashtirishning muhim jihatlari haqida fikr yuritilgan.