HIKOYALARDA IBRATLI QAHRAMON TASVIRI - Aldasheva, Sh. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada Shuhrat hikoyalarida irodasi kuchli, diyonati mustahkam, iymon-е’tiqodli qahramonlar tasvirlanishi batafsil yoritilgan. Hikoyalarda ibratli qahramon tasviri qiyofasida inson mа’naviy olami davr bilan hamohang, hamnafaslikda tasvirlangan.