SH.SEYITOV SHÍǴARMALARÍNDA SÚWRETLEW USÍLÍ – PARALLELIZMLER HAQQÍNDA - Sadenova, G.P. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada fonetik, leksik va sintaktik unsurlarning parallel ravishda tasvirlanishi, xususiyatlari va uning badiiy matnda ishlatilish mahorati qoraqalpoq xalqining mashhur yozuvchisi Shaudirbay Seyitovning nasriy asarlari misolida o‘rganilgan.