ÓZBEK HÁM QARAQALPAQ TIL BILIMINDE FRAZEOLOGIYALÍQ SISTEMASÍNÍŃ IZERTLENIW TARIYXÍ - Arzimbetova, S.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada o‘zbek va qoraqalpoq tilshunosligida frazeologik birliklarni o‘rganilish tarixi haqida so‘z etilgan. Shuningdek, frazeologik birliklarni davrlarga ajratib o‘rganilganligi va hozirgi vaqtda qiyosiy o‘rganilish jarayoni haqida ma’lumot berilgan.