AHOLI BANDLIGI SHAKLLANISHIDA OILAVIY TADBIRKORLIKNING ROLI VA AHAMIYATI - Pardayev, N.S.; Xursanov, S.M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada Oilaviy tadbirkorlik va uning mamlakat taraqqiyotida tutgan o‘rni haqida so‘z boradi. Jumladan, Oilaviy tadbirkorlikni yo‘lga qo‘yish uchun davlatimizda yaratilgan imkoniyatlar va ushbu sohani yanada rivojlantirish uchun taklif va tavsiyalar berilgan.