ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН РЕСПУБЛИКАСИНИНГ ЖАНУБИЙ ҲУДУДИ MELIPOTINI ТРИБАСИ ТАНГАЧАҚАНОТЛИЛАРИНИНГ ТУР ТАРКИБИ ВА БИОЭКОЛОГИК ХУСУСЯТЛАРИ - Бекчанов, Х.Ў.; Ядгорова, Н. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ушбу мақолада Қорақалпоғистон Республикасининг жанубидаги чўл ҳудуди melipotini трибаси тангачақанотлиларининг тур таркиби аниқланган ва шу билан бирга уларнинг биоэкологик хусусиятлари таҳлили ва турларнинг географик тарқалиши келтириб ўтилган.