QORAQALPOG‘ISTON TABIIY RESURSLARI VA ULARDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI - Beкimbetova G.N. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasi hududidagi foydali qazilmalar, mineral resurslar va ularning zahiralari hamda ulardan xalq xo‘jaligida foydalanish borasida olib borilayotgan keng ko‘lamli ishlar haqida so‘z yuritilgan.