EXPOSURE TO HEAT TREATMENT ON THE ENERGY SPECTRUM OF DEFECTS IN SILICON DOPED WITH MOLYBDENUM - Paluanova, A.D. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Bu maqolada molibden atomlari bilan legirlangan Si da nuqsonli markazlarning hosil bo‘lish jarayonlari sig‘imli spektroskopiya usullari yordamida o‘rganildi.