IRRIGACIYA KANALLARÍNDA SUWDÍ OPTIMAL BÓLISTIRIWDIŃ ZÁRÚRLI SHÁRTLERIN KONVEKCIYA-DIFFUZIYA MODELI TIYKARÍNDA ISLEP SHÍǴÍW - Qudaybergenov, A.A.; Ametova, A.E.; Eshbaev, A.J. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada irrigatsiya kanallarida chegara shartlarini va kanal qismlarining qo‘shma shartlarini hisobga olgan holda suv resurslarini iste’molchilarga etkazib berishni optimal taqsimlashning zaruriy shartlari ishlab chiqilgan.