O‘SMIRLARDA ALEKSITIMIYA NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Mustafayeva, M.SH. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada o‘smirlarda aleksitimiya fenomeni namoyon bo‘lishining psixologik xususiyatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, aleksitimiya hodisasining o‘ziga xosliga va o‘smirlar psixologi holati, ruhiy muvozanatiga ta’siri xususida so‘z boradi.